Belevingstochten

Spannend en leerzaam!

Vanuit De Ossenstal kunnen verschillende begeleide of uitgezette tochten worden gemaakt. U kunt een mooie, twee uur-durende tocht maken met een huifkar, met een natuurgids op stap of met de kinderen een leuke en leerzame speurtocht doen. Ook liggen er geocaches in de omgeving waar u naar op zoek kan.

De tochten zijn te boeken via De Ossenstal en goed te combineren met een arrangement bij ons.


Veluwe Wild
De Veluwe staat bekend om zijn mooie natuur met een grote kans om wild te spotten. Een tocht door 't Eperholt brengt u langs allerlei mooie plekken. Geniet van het uitzicht op de Haelberg. Onderweg ernaar toe komt u langs een wildspot. Hier is de kans om everzwijnen te spotten zeer groot!

Kinderbelevingspaden 't
Eperholt
De Kinderbelevingspaden 't Eperholt bestaan uit drie verschillende tochten van ongeveer 3 kilometer. Onderweg beleef je allerlei avonturen en leer je veel over de natuur. De hertengeweien, de vogelhuisjes of de zwijntjes wijzen je de weg. Ze hangen in de bomen, dus je moet echt speuren. Alle paden komen samen bij de wildkijkwand; misschien zie je hier wel everzwijnen! Voor €5,- koop je bij ons het opdrachtenboekje met de drie routes, een verrekijker, loepdoosje en pen.

Natuurtochten
Geniet van de natuur op de Veluwe tijdens een anderhalf uur durende huifkartocht in samenwerking met Stalhouderij Het Vossenspan uit Epe. Onderweg geniet u van de prachtige omgeving en krijgt u veel te weten over de natuur. Indien gewenst kunnen we in overleg voor een uitgebreid picknickpakket zorgen. Voor meer informatie over huifkartochten kunt u terecht op de website van Stalhouderij Het Vossenspan.

U kunt ook te voet een mooie en leerzame tocht van drie uur met een gids maken door de prachtige natuur in de omgeving van de Ossenstal. 

Tevens zijn wij vertrekpunt om een bronst-/burltocht te maken onder de leiding van Jan Niebeek van “De Veluwe Leeft“.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten..