ivn beleefweekend

Op 24, 25 en 26 september vindt het beleefweekend plaats


De Ossenstal doet ook mee aan het beleefweekend en zal op de bovenstaande drie data een ‘Sunrise Tai Chi’ organiseren. De ochtend begint om 8.30 uur in de buitenlucht rondom het restaurant. Er volgt een anderhalf uur durende les van een Tai Chi & Qigong meester. De ochtend wordt afgesloten met een heerlijk en uitgebreid ontbijt op het terras van De Ossenstal. Deze sportieve ochtend, inclusief ontbijt kost €35,- per persoon.

Let op! De activiteit zal in de buitenlucht plaatsvinden. Mocht het weer tegenzitten, dan kan de activiteit helaas niet doorgaan. Hierover zal je tijdig geïnformeerd worden. Benieuwd wat Tai Chi precies inhoudt? Lees dan snel verder.

Tai Chi is een oude Chinese bewegingsleer die goed is voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Kenmerkend zijn de langzame en meditatieve bewegingen. Met behulp van een serie van bewegingen achter elkaar wordt de aandacht op het lichaam gericht, zodat je jouw lichaamsbewustzijn kunt ontwikkelen. Tai Chi is een waardevolle aanvulling op onze dagelijkse bezigheden, werkstress en de waan van de dag. Bij de bewegingen van Tai Chi blijft de hartslag rustig en wordt overbelasting van gewrichten en spieren vermeden. Lenigheid van het lichaam staat voorop. In China wordt Tai Chi op grote schaal beoefend, tot op hoge leeftijd.