Wandelen, fietsen en paardrijden

Geniet van de Veluwe!

Vanuit Epe is het mogelijk om via een fraaie fietstocht De Ossenstal te bereiken, die door bossen en langs heidevelden voert. Vanaf het restaurant leiden ook diverse wandelroutes het bos in. Er zijn verschillende routes van variërende lengtes, welke zijn gemarkeerd met gekleurde paaltjes. De uitgebreide ruiterpaden geven de mogelijkheid om lange tochten te paard te maken. U kunt uw paard stallen in de speciale paddocks bij het restaurant.

Wandelen

Vanaf De Ossenstal kunt u verschillende uitgezette wandelroutes maken. Er zijn vier bewegwijzerde wandelroutes van verschillende lengtes:
- Rood: 40 minuten, ong. 3 kilometer
- Bruin: 50 minuten, ong. 4 kilometer
- Groen: 75 minuten, ong. 6 kilometer
- Blauw: 75 minuten: ong. 6 kilometer

Ozzy's Expeditie
Kinderen kunnen op Ozzy's Expeditie. Tijdens deze expeditie leer je spelenderwijs veel over het bos en haar bewoners. De route en opdrahcten zijn bij ons te koop voor € 1,50.

Fietsen en mountainbiken
De Ossenstal is een uitstekend startpunt voor verschillende mooie fietsroutes. Fietsknooppunten liggen vlakbij en de routes komen langs het restaurant. U kunt dus makkelijk zelf een mooie route samenstellen met behulp van de landelijke fietsknooppunten.

Natuurlijk is door 't Eperholt ook prima te mountainbiken. Er zijn geen aangegeven routes, maar u kunt er zelf op uit!

Paardrijden
Er zijn verschillende ruiter- en menpaden langs De Ossenstal en in 't Eperholt. U kunt met de paardennetwerkroutes zeer mooie tochten samenstellen om optimaal te genieten van de omgeving. Naast het terras van De Ossenstal kunt u uw paard stallen in de paddocks. Natuurlijk hebben we voor de paarden heerlijk fris Veluws water!