Haelbergpannenkoek

met echte heidehoning van de Haelberg!

Vanaf oktober nieuw op onze menukaart: de Haelbergpannenkoek! Een gezonde pannenkoek met cruesli, Griekse yogurt en echte heidehoning.

We hebben deze nieuwe specialiteit de naam 'Haelbergpannenkoek' gegeven, omdat de honing rechtstreeks afkomstig is van bijenvolken op de Haelberg. Imker Gert Valk bereidt de honing op een traditionele manier. Dit houdt in dat de honing ui de raat geperst wordt. Hierdoor blijven alle goede stoffen behouden en is de honing een 100% natuurlijk en rauw product. Precies zoals de natuur het bedoeld heeft.

De pitige honing heeft een volle smaak en is met recht een delicatesse te noemen. Imker Gert Valk beschrijft de heidehoning als 'de koning van de honing'. Doordat de honing maar enkele weken per jaar verkrijgbaar is, is deze erg geliefd. De honing is namelijk niet alleen heel lekker, maar ook nog eens super gezond. Het bevat veel anti-oxidanten en mineralen en schijnt ook nog eens slijmoplossend te werken.