Fijn Paasweekend!

Doe jij mee met de winactie?


Speciaal voor de natuurliefhebber heeft natuurgids Jan Niebeek op elke ‘take away’ verpakking een sticker geplakt. Haal dit weekend een pannenkoek (of een ander hoofdgerecht) bij ons af, scan de QR-code op de sticker en bekijk meteen of jij gewonnen hebt.

Heb jij een prijs gewonnen? Haal dan de sticker van de verpakking af en bewaar deze goed! De sticker is namelijk het bewijs wat je inlevert wanneer je jouw prijs komt verzilveren. Zonder de sticker kunnen we je helaas geen prijs overhandigen. De prijzen die je kan winnen vind je hieronder. 

Wildspeurtocht met Jan Niebeek
Onze slogan ‘pannenkoeken en natuurlijk meer’ slaat op alles wat De Ossenstal te bieden heeft, naast het eten van een lekkere pannenkoek. Weet jij bijvoorbeeld welke dieren er in de omgeving van het restaurant leven? Jan legt het je graag uit tijdens een speurtocht door ’t Eperholt.
 
De Ossenpas
Naast de wildspeurtocht geven wij ook een aantal Ossenpassen weg. De Ossenpas is het spaarsysteem van De Ossenstal. Met de pas kun je het hele jaar meedoen aan speciale acties en leuke aanbiedingen. In de wintermaanden ontvang je, op vertoon van de pas, 25% korting op doordeweeksen lunches en diners. 

Heel veel succes! Blijf gezond en hopelijk tot snel. 

Team De Ossenstal