Door de seizoenen

Ieder seizoen genieten!


Gedurende het jaar organiseren wij verschillende activiteiten (Corona-proof) die betrekking hebben op de verschillende seizoenen. Lente op de Veluwe-tochten, Zomerse aanbiedingen, Indian Summer barbecue, workshops, lezingen, het burlen van de edelherten: houd de website en facebook in de gaten voor de data of bekijk hieronder de agenda.

Aanmelden voor een activiteit kan door een mail te sturen naar: info@ossenstal.nl.
Er geldt voor de activiteiten een minimum en maximum aantal deelnemers voor doorgang. Het kan dus zijn dat een activiteit niet doorgaat of vol zit.

 

SEPTEMBER
vrijdag 23 september

Een film kijken in de open lucht is magisch. Onder het genot van een hapje en drankje kan je genieten van de film WILD de Veluwe. Op vrijdagavond 23 september organiseert restaurant De Ossenstal een exclusieve filmavond. Ook is er voor de liefhebbers de mogelijkheid om voorafgaand nog te genieten van een 2-gangen diner. Aansluitend hieraan start dan de film. Tijdens de film WILD de Veluwe volgen we gedurende vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn. We zien de dieren jongen krijgen die opgroeien naar volwassenheid. Hierbij maken we kennis met verschillende landschappen van de Veluwe. Bijzondere beelden die je normaal niet ziet want het filmgebied is niet voor bezoekers toegankelijk. Andre van Duin vertelt tijdens de Film alles over de Veluwe en haar bewoners, leuk en leerzaam!

Tijd: Tijdstip inloop: 19:00 - Start film 19:30
Kosten: n.t.b.