Husky Hike

Ga jij mee op avontuur?

Op zoek naar een sportieve activiteit? Zoek niet verder! Regelmatig en op aanvraag organiseert De Ossenstal een exclusieve ‘Husky Hike’, in samenwerking met Dutch Husky Experience! Tijdens deze twee uur durende hike trek je er samen met een aantal prachtige husky’s op uit.

 

Je begint de ochtend om 8.00 uur met het leren intuigen van de honden. Daarna is er tijd om met de husky’s te knuffelen en om foto’s te maken en dan volgt de wandeling (van ongeveer twee uur). We eindigen de wandeling rond 10.00 uur bij Restaurant De Ossenstal waar er een heerlijk ontbijt op je staat te wachten.

 

Normaal betaal je voor deze ‘Husky Hike’ € 69,95, maar deze zomer bieden wij de wandeling (inclusief uitgebreid ontbijt) voor een speciale prijs van € 39,95 p.p. aan! Kijk op onze activiteitenkalender wanneer de Husy Hikes plaats vinden. Wacht niet te lang met reserveren, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Lijkt het jou leuk om mee te gaan op deze exclusieve ‘Husky Hike’? Stuur dan een mail naar info@ossenstal.nl met daarin je naam, leeftijd en de datum waarop je mee wil doen. Zien we jou tijdens de ‘Husky Hike’?

 

Meer informatie over Dutch Husky Experience vind je op www.dutchhusky.nl