Ossenpas

Voor onze trouwe gasten: De Ossenpas!

De Ossenstal heeft inmiddels heel wat vaste gasten. Speciaal voor deze trouwe gasten, zoals u, hebben we de Ossenpas. Met deze pas kunt u het hele jaar gebruik maken van speciale acties en leuke aanbiedingen. Ook wordt u door middel van een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de activiteiten die we bij De Ossenstal organiseren.

In de wintermaanden, november tot het einde van februari, ontvangt u met de Ossenstalpas 25% korting op uw doordeweekse lunches en diners. Daarnaast hebben we regelmatig leuke acties die u veel voordeel op kunnen leveren.

Heeft u nog een oude Ossenpas? Ruil deze dan bij uw volgende bezoek om voor de nieuwe. Met deze nieuwe Ossenpas spaart u digitaal voor leuke acties en kortingen. U kunt in de bijbehorende app zien hoeveel punten u heeft gespaard en welke aanbiedingen we hebben.

Wilt u gebruik maken van een aanbieding? Laat uw Ossenpas zien aan één van onze medewerkers en wij verwerken dit direct uw bon.

Voorwaarden deelname Ossenpasacties:

  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • Op vertoon van uw Ossenpas.
  • De Ossenpas kost u éénmalig €10,- en moet voorafgaand aan uw volgend bezoek aan De Ossenstal worden aangeschaft. Als u via de Piggy-app spaart, kost het u niets.
  • Als u al in het bezit bent van de oude Ossenpas, kunt u deze kosteloos omwisselen voor de nieuwe Ossenpas bij uw volgende bezoek aan De Ossenstal.